Slide 1

Connexion

Boot fitting : Een revolutie voor uw voeten !

Denk eens terug ... In het verleden , het dragen van je skischoenen kon echt een marteling zijn voor je voeten ! door de pijn die veroorzaakt werd door de vorm en het gewicht van de schoenen , en de ongemakkelijke temperatuurverschillen deden je voeten luijden en na een paar afdalingen skiën werd alles minder leuk, maar dat was toen ! Deze revolutie heet boot fitting en bij Mariethoz Sport, begrijpen we hoe belangrijk dat is . Dus laten ons voor je voeten zorgen - u zal ons later heel dankbaar zijn!
Boot fitting , een eenvoudige naam voor een zeer eenvoudig idee

Het idee van de boot fitting is om iedereen de ideale schoenen voor zijn of haar voeten te vinden. bijvoorbeeld. Om dit te doen , beginnen we met het bestuderen van uw voeten in elk opzicht. Vervolgens passen we je schoen aan,aan de anatomie van je voet en aan je manier van skiën een beetje zoals slippers, dankzij de warmte transformeerbare binnenschoen.

Binnenschoen vormen is een cruciale fase in de boot fitting. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur , kunnen wij uw binnenschoen vormen om het aan te passen aan uw voet. Pijn en blaren gaan verdwijnen als bij toverslag , en het voelt alsof je skiet in je slippers !
Uw inlegzolen verdienen ook de beste

We verwarmen uw inlegzolen om optimaal comfort te garanderen voor uw voeten . Deze techniek bevat het speciaal aanpassen van uw inlegzolen aan de anatomie van uw voeten . Het doel ervan is het bevorderen van een betere bloedstroom ,en dit betekent dat uw voeten warm blijven. U zult ook zien dan uw precisie van het skien verbeterd wordt.

Mariethoz Sport, experts in boot fitting

Bij Mariethoz Sport, hebben we een workshop gewijd aan deze technologische revolutie. Onze gekwalificeerde en SIDAS gelijkvormig - gecertificeerde technici zal het uitvoeren van een geïndividualiseerd studietraject van je voeten, en hun expertise gebruiken om ervoor te zorgen dat u perfect comfortabel zit, door:

    * Warmte gieten uw steunzolen
    * verbreden je buitenschaal
    * Injecteren van SIDAS voeringen of warmte gevormde binnenschoenen
    * Reparatie van uw skischoenen