Slide 1

Connexion

DE WORKSHOP : HET HART VAN ONZE BUSINESS

Het skiën zou altijd een plezier voor u moeten zijn,dat kan niet altijd gezegd worden voor uw materiaal! Het leven van een ski, een board of een paar laarzen is vaak beladen met moeilijkheden , stoten en soms breuken , en natuurlijk ook slijtage door gebruik. Mariethoz Sport vertrouwt op de professionaliteit van haar deskundigen om de veiligheid en prestaties van uw materiaal te waarborgen . Onze werkplaats is uitgerust met de meest up -to-date machines en technieken , en biedt regelmatig onderhoud aan voor uw materiaal, zodat u kunt genieten van uw sport in alle comfort . Volg ons, achter de schermen van onze winkels , tot in het hartje van ons bedrijf.
Voortdurend streven naar excellentie

Elk jaar , met behulp van de kennis, opgebouwd door 50 jaar ervaring , helpen de mannen en vrouwen bij Mariethoz Sports tot verbetering van het materiaal dat je huurt. Dit materiaal wordt zeer zorgvuldig behandeld voor en na elke verhuur , zowel het herstellen in een perfecte staat en ervoor te zorgen dat het hygiënisch voldoet aan de gezondheidsnormen . We drogen en ontsmetten de skischoenen , en maken gebruik van onze expertise om uw comfort te garanderen . We streven voortdurend naar uitmuntendheid , om aan uw verwachtingen te voldoen en verkrijgen uw vertrouwen op herhaalderlijk basis
Technici tot uw dienst ...

Bij Mariethoz Sport, hebben we een heel eenvoudig principe : Specialisatie ! Met een grondige kennis van jouw materiaal en professionele expertise , ons team van technici staat garant voor een onberispelijke service . Wanneer je naar Mariethoz sport komt, kunt u er zeker van zijn dat je de winkel uit stapt met materiaal dat betrouwbaar , hoog- presterende en geschikt is voor uw stijl . Onze technici staan garant voor de kwaliteit en prestaties van onze modellen . Skiën zonder zorgen , uw voeten in goede handen !
... En opgeleid voor alle situaties

Breuk, slijtage , onderhoud, reparatie , advies en verbeteringen - onze technici antwoorden op alle vragen en kunnen hun kennis toepassen op alle situaties . Hier bij Mariethoz Sports willen wij onze technici op een optimaal niveau houden met ze naar SIDAS , de onbetwiste leider in skischoenen technologie , te sturen voor een training, elk najaar . Dit is nog een teken van een echte professionalisme !
MAATWERK WORKSHOP

De professionaliteit van Mariethoz Sports wordt aangetoond door de manier waarop we hebben gediversifieerd en gemoderniseerd om ons bedrijf overeen te laten komen met de huidige technologie .

    * Voor de meerderheid van onze ski-en board onderhouds-en reparatie werkzaamheden gebruiken we MONTANA machines, die de nieuwste state-of- the-art technologische machines zijn
    * De onderkant worden afgevlakt door steen slijpen en randen afgestemd met een keramische schijf met een hoge precisie SAPHIR PRO II machine .
    * De workshop heeft ook een nieuwe vaardigheden met een boot fitting service. Wij bestuderen uw voeten, een geval per geval en stel schoenen die geschikt zijn voor uw morfologie. Revolutionair comfort !